Iedereen zegt hetzelfde over passage van Wendy Van Wanten in ‘Het Huis’: “Verschrikkelijk!” Buitenland
Buitenland

Iedereen zegt hetzelfde over passage van Wendy Van Wanten in ‘Het Huis’: “Verschrikkelijk!”

Iedereen zegt hetzelfde over passage van Wendy Van Wanten in ‘Het Huis’: “Verschrikkelijk!”

Wendy Van Wanten was gisteren te gast bij Eric Goens in ‘Het Huis’. Haar passage aldaar - samen met die van haar zoon Clément - deed heel wat stof opwaaien. Kijkers waren niet te spreken over het feit dat Clément ‘gedwongen’ werd om over zijn onbekende vader te praten.

“Dit viel me echt tegen van de makers van ‘Het Huis’”, zegt iemand op de sociale media. “Laat die toffe jonge man toch gerust! Ik vind de afleveringen steeds goed tot zeer goed zelfs, maar deze vraagstelling vond ik betreurenswaardig.”

“Mooie aflevering, maar ik ergerde mij aan de verwijzingen en vragen over wie of wat nu de vader is van Clement!”, schreef een ander. “Dat noem ik kutmedia! Schamen jullie je niet? Stel u eens in de plaats van Clement en nog zoveel andere kinderen/moeders!”

“Dat pushen, dat was nergens voor nodig”, houdt nog een kijker het kort. Nog iemand anders was duidelijk niet geamuseerd: “Er bestaat hier in België een wet rond de schending van de privacy. En dan gaat men op tv de str*nt uit zijn gat halen om te weten wie zijn vader is. Wordt het geen tijd dat we met dergelijke journalistiek komaf maken? Wie wordt daar nu beter van!”

Herhaaldelijk vissen van Eric

“Dat ze die jongen daar eens gerust over laten, zeg”, lezen we ook nog. “De mensen die hem liefdevol opgevoed hebben zijn voor hem zijn ouders, dat heeft hij heel mooi verwoord, dus turn the page en laat die mensen gerust!” En ook: “En maar blijven vragen en blijven vragen… Ik kijk graag naar ‘Het Huis’ maar gisteren vond ik het een mindere aflevering en dat ligt niet aan ‘Risje’ of Clément, maar aan de manier waarop er dan toch herhaaldelijk werd gevist door Eric naar het antwoord op die ene vraag…’

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws