Ivan uit 'The Bachelorette' verrast: "Dát heeft de doorslag gegeven om relatie met Elke Clijsters te beëindigen" Buitenland
Buitenland

Ivan uit 'The Bachelorette' verrast: "Dát heeft de doorslag gegeven om relatie met Elke Clijsters te beëindigen"

Ivan uit 'The Bachelorette' verrast: "Dát heeft de doorslag gegeven om relatie met Elke Clijsters te beëindigen"

Elke Clijsters en Ivan uit 'The Bachelorette' waren samen van na de opnames eind september tot begin november. Nadien gingen ze al uit elkaar. Ivan onthult de echte reden van de breuk in Dag Allemaal.

“Na de opnamen brak een heel mooie periode voor ons aan, maar dan kom je terug in de realiteit en merk je dat onze levens best verschillen. Ook door corona hebben we het moeilijk gehad. We konden elkaar soms ’n hele tijd niet zien en dat was zwaar en frustrerend. Dat ik niet naar Limburg wil verhuizen, heeft uiteindelijk de doorslag gegeven", legt Ivan uit.

"Ik wil een huis in de buurt van mijn familie en vrienden kopen"

"Weet je, ik vond het niet erg om een uur van Brussel naar Hasselt te rijden, maar daar gaan wonen? Nee, ik zie dat niet zitten. Ik werk in Brussel en wil liever een huis in de buurt van mijn familie en vrienden kopen, zie je.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws