Jasmijn Van Hoof openhartig’: “Een dolk door mijn hart” Buitenland
Buitenland

Jasmijn Van Hoof openhartig’: “Een dolk door mijn hart”

Jasmijn Van Hoof openhartig’: “Een dolk door mijn hart”

Eerder deze week maakte Jasmijn Van Hoof bekend dat haar tijd bij ‘Familie’ er bijna op zit. Volgens de actrice was het geen beslissing die ze plots nam, integendeel.

“Ik wist dat het heel organisch zou groeien, dat ik op een dag automatisch zou voelen ‘nu ben ik klaar voor iets anders’. En inderdaad, ineens was die dag daar”, zegt Jasmijn in Story. “Ik wil wel benadrukken dat ik helemaal niet ongelukkig was bij ‘Familie’. Ik heb mijn personage altijd doodgraag vertolkt, maar de goesting in nieuwe dingen werd te groot.”

Dolk door het hart

Haar laatste dag op de set was heel erg emotioneel. “Achteraf gezien was het echt een van de mooiste, meest liefdevolle dagen uit mijn leven. Maar eigenlijk was het twee weken voordien al beginnen te dagen. Elke keer ik naar de set reed, dacht ik: ‘Mijn god, het is bijna zover!’ Omdat we met een heel grote ploeg werken bij ‘Familie’, gebeurde het afscheid nemen ook met mondjesmaat.”

“Er kwam altijd wel iemand op me af om te zeggen: ‘Jasmijn, het is onze laatste keer dat we samenwerken.’ Dat was elke keer weer een dolk door mijn hart, want ik heb er alleen maar superfijne collega’s gekend", besluit ze.

Populair

Laatste nieuws