Jo Vally schrikt zich rot na serieus ongeval met ladder: "Had dood kunnen zijn" Buitenland
Buitenland

Jo Vally schrikt zich rot na serieus ongeval met ladder: "Had dood kunnen zijn"

Jo Vally schrikt zich rot na serieus ongeval met ladder: "Had dood kunnen zijn"

Een ongeluk zit soms in een klein hoekje. In het geval van Jo Vally en zijn vriend Luc op een ladder. Al kwam de dood ook om de... hoek kijken.

In Dag Allemaal vertelt Jo hoe zijn vriend Luc een dak aan het inspecteren was, maar toen hij opnieuw op de ladder wilde stappen, die opeens wegschoof. "Hij is van een serieuze hoogte naar beneden gedonderd, recht op een betonnen ondergrond", doet Jo zijn verhaal.

Gebroken

"Hij had dood kunnen zijn", is de zanger er nog altijd niet goed van. "Maar kijk, hij is met de MUG naar het ziekenhuis gebracht en komt er nog goed van af." Al is goed relatief, want zijn bekken en oogkassen zijn gebroken en zijn schouder is uit de kom.

"Hij mag nu zes weken niet steunen op zijn benen", vervolgt Luc in het weekblad. "Het deed me iets om m’n beste kameraad daar zo te zien zitten. Z’n vriendin Veronique is gelukkig verpleegster." Zij heeft nu twee maanden vrij genomen en zorgt voor hem.

Gewaarschuwd

Luc was ook wel geschrokken. Het eerste wat hij na de val zei was overigens aan zijn vriend gericht. "En de Jo heeft me dat al honderd keer gezegd: ‘Blijf van het dak af, je gaat nog ’ns iets tegenkomen.’ Ja, ik had hem zo vaak gewaarschuwd", zucht Jo.

Eind goed al goed uiteindelijk, want Luc heeft aan Jo verklaard dat hij zeker nog wil gaan werken. Dat ziet er dus goed uit. Maar ook dat hij nooit nog op een ladder gaat kruipen. "Ik hoop het", besluit Jo.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws