Johny Voners verraste zijn vrouw Annemie nog vlak voor zijn overlijden: “Ik was daar echt niet goed van” Buitenland
Buitenland

Johny Voners verraste zijn vrouw Annemie nog vlak voor zijn overlijden: “Ik was daar echt niet goed van”

Johny Voners verraste zijn vrouw Annemie nog vlak voor zijn overlijden: “Ik was daar echt niet goed van”

Vorig jaar namen we afscheid van Johny Voners. De acteur stierf na een zware strijd tegen kanker. Met het overlijden van Johny verdween ook het legendarische ‘FC De Kampioenen’-personage Xavier Waterslaeghers.

"Als acteur heeft hij altijd gezegd dat hij hoopt dat de mensen hem voor meer zullen herinneren dan enkel en alleen als Xavier in ‘FC De Kampioenen’”, zegt zijn weduwe Annemie op Radio 2. “Hij heeft dat zeer graag gedaan. Maar hij was en kon veel meer.”

"Ik denk dat hij ook graag zou herinnerd worden als zanger”, laat Annemie weten. “Zijn laatste optreden was op 9 februari. Als je denkt met hoeveel overgave, hoeveel kracht hij die voorstelling in de Minard nog heeft kunnen doen, ondanks de pijn en de vermoeidheid, het was indrukwekkend. Zo'n doorzettingsvermogen. Want toen wist hij al dat hij maar enkele weken meer had.”

“Voor hem was dat optreden zijn afscheid”, klinkt het. “Ik was er zelf niet goed van. Ik heb ook niet kunnen kijken. Ik ben achter het podium gebleven en kon alleen maar huilen. Die kracht waarmee hij dit nog gedaan heeft, was zo mooi…”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws