Julia uit ‘K2 zoekt K3’ verwijdert pikante foto’s Buitenland
Buitenland

Julia uit ‘K2 zoekt K3’ verwijdert pikante foto’s

Julia uit ‘K2 zoekt K3’ verwijdert pikante foto’s

Julia uit ‘K2 zoekt K3’ eindigde op stoel 1 in de halve finale. Ze lijkt dus de topfavoriete voor de finale van zaterdag.

Julia werd enkele afleveringen geleden nog gered door Hanne en Marthe. Anders lag ze al uit de race. Dat terwijl ze voor velen het ideale K3’tje is.

Geen jongen

Heel wat mensen zien in Julia dé opvolgster voor Klaasje, die afscheid neemt. Ze vindt het echter wel jammer dat er geen jongen meer in de finale zit.

"Ik had toch echt wel verwacht dat er sowieso minstens één jongen mee naar de finale zou gaan", legde Julia uit aan MNM. "Wie dat dan zou zijn, geen idee. Het is wel echt heel jammer. Ik baal heel erg.”

Hoge werkdruk

Desalniettemin maakt ze zelf nog wel volop kans voor K3. Als ze dat mag worden, zal ze geconfronteerd worden met een hoge werkdruk. Daar waarschuwde Klaasje al voor. Dat vindt ze echter helemaal niet erg.

“Uiteindelijk brengt K3 allemaal dingen samen die ik eerder als hobby deed. Zingen! Dansen! Acteren! Ik had nooit gedacht dat ik daar ooit mijn job van zou kunnen maken”, klinkt het erg enthousiast bij Julia in het weekblad HUMO.

Uitdagende foto's

Er zijn echter ook een heleboel dingen waar je rekening mee moet houden. Dat je bijvoorbeeld zingt voor kinderen, een rolmodel bent voor hen. Dan past niet alles meer in die kraam. Dat beseft Julia maar al te goed.

Ze nam zelfs al een opmerkelijk besluit voor ‘K2 zoekt K3’ begon. Ze verwijderde enkele uitdagende foto’s van haar Instagram. “Voor de start van het programma heb ik een paar bikinifoto’s van mijn Instagram verwijderd, omdat ik daar erg uitdagend op stond”, vertelt Julia.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws