Karen Damen begrijpt het niet: "Hoe vaak we die vraag krijgen over Sky" Buitenland
Buitenland

Karen Damen begrijpt het niet: "Hoe vaak we die vraag krijgen over Sky"

Karen Damen begrijpt het niet: "Hoe vaak we die vraag krijgen over Sky"

Tijdens de Instagram Live met Karen Damen en Amy Courtens was ook het lange haar van Sky, de zoon van Karen, een onderwerp.

Het lange haar van Sky zorgt klaarblijkelijk voor heel wat verwarring bij mensen. "Hoe vaak wij de vraag krijgen hoe oud onze dochter is", zucht Karen. Sky pikt daarop in: "Da's wel normaal, hé."

Foei foei

"Hoe normaal?", vraagt Karen. "Het is niet omdat je lang haar hebt, dat je er meteen uitziet als een meisje. Als de fans dat niet weten, foei foei."

"Ik snap wel dat je kunt twijfelen als je iemand ziet met lang haar, maar ik vind dat je bij Sky ziet dat het een jongen is", zegt Karen. Al voegt ze er wel aan toe dat hij wel een stukje van zijn haar mag laten knippen. "Er zit nu geen model in."

Amy vs Julia

Karen deed een Instagram Live met Amy en onlangs was er ook een ontmoeting tussen Amy, Karen en Sky. Karen heeft er ook nooit een geheim van gemaakt dat ze eigenlijk Amy wilde als nieuw K3'tje. "Maar ik ben ook heel blij met Julia", nuanceert Karen. "Ze doet dat heel goed, vind ik."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws