Karen Damen houdt geen blad voor de mond over ontslagen bij ‘Familie’: “Dit denk ik ervan” Buitenland
Buitenland

Karen Damen houdt geen blad voor de mond over ontslagen bij ‘Familie’: “Dit denk ik ervan”

Karen Damen houdt geen blad voor de mond over ontslagen bij ‘Familie’: “Dit denk ik ervan”

Onlangs raakte bekend dat Gunther Levi en Martine Jonckheere ontslagen worden door de makers van ‘Familie’. Gisteren kwamen daar ook nog eens Ludo Hellinx en Hilde Van Haesendonck bij. Hoewel Karen Damen niet meteen vreest voor haar rol als Vanessa, was ze toch aangeslagen.

“Ik had wel zoiets van: ‘Nee, nee, nee. Niet Ludo en Hilde, dat wil ik niet’”, zegt Karen aan HLN. “Omdat ja… Ik heb daar dikwijls scènes mee en ik zie die mensen doodgraag. Allez, Gunther ook natuurlijk, maar wij spelen niet veel samen, maar met hen wel. Oh, dat vind ik niet tof.”

De collega-acteurs kregen het nieuws van de ontslagen via mail te horen. “En je hoort wel hier en daar hoe dat binnenkomt bij mensen, maar dat is natuurlijk niet leuk”, aldus Karen. “En of je dat nu begrijpt of niet, als dat een beslissing is van hogerhand, dan zal je je erbij moeten neerleggen. Het zal ons allemaal wel te wachten staan in de toekomst. Ooit zal die dag er ook voor mij komen en voor iedereen waarschijnlijk.”

Een beetje raar

Vooral het nieuws dat Gunther Levi na 22 jaar aan de deur gezet wordt, werd op erg veel kritiek onthaald. “Ik snap wel dat ze willen verjongen - niet dat Gunther oud is natuurlijk -, maar het is wel een beetje raar dat hét personage, een van de enige overblijvende Van den Bosshes er dan uit zou gaan”, vindt Karen. “Maar goed, ze zullen daar wel hun redenen voor hebben.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws