Kat Kerkhofs baalt: "Te veel seks door die dikke borsten" Buitenland
Buitenland

Kat Kerkhofs baalt: "Te veel seks door die dikke borsten"

Kat Kerkhofs baalt: "Te veel seks door die dikke borsten"

Kat Kerkhofs vertelde wel een zeer opmerkelijk verhaal in 'Taboe'. Zo werd haar ooit een job geweigerd om een wel erg opvallende reden.

"Ik heb al een job eens niet gekregen omdat mij werd verteld dat ik te sexy was", aldus Kat. "Ik zei direct: 'Zou je dat ooit tegen een mannelijke presentator zeggen?' Zie je ze dat al tegen jou zeggen, Philippe?"

Te veel seks

Waarna Geubels erg gevat reageert. "Dat kan alleen maar een droom zijn dat ik daardoor een job misloop", lacht hij. "Nee, maar ik bedoel: te sexy is niet te mooi of zo", aldus Kat.

"Dat bedoelen ze ook niet, dat is gewoon dat je te veel seks uitstraalt. Dat heeft ook keiveel te maken met borsten. Dat voelt meteen alsof je iets misdaan hebt. Ik heb een heel bevoorrecht leven, maar de perceptie zit wel wat tegen."

Alle hokjes ingevuld

Kat is zich daar heel bewust van. "Ik vul ook alle hokjes in: ik ben blond, ik heb dikke borsten, ik ben getrouwd met een voetballer."

Philppe Geubels: "Ik denk dat veel mensen ook de volgende stap zetten, hé: blond, dikke borsten, vrouw van een voetballer, dus dom."

Kat Kerkhofs: "Ja, dat is echt zo. Ik vind het dan ook heel stom, maar ik wil dan zo doen van: ik heb wel een universitair diploma. Maar dat is, ja..."

Philippe Geubels: "Maar je hebt een universitair diploma?"

Kat Kerkhofs: "Ja, twee zelfs. Twee masters! Ik ben blij dat je het mij vraagt!"

Philippe Geubels met een vette knipoog: "Waar heb je dat gekocht? Online? Ah, Dries zal naar de universiteit gebeld hebben!"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws