Kathleen Aerts heel eerlijk over ex-collega Kristel Verbeke: “Dat deed ze nóóit bij K3” Buitenland
Buitenland

Kathleen Aerts heel eerlijk over ex-collega Kristel Verbeke: “Dat deed ze nóóit bij K3”

Kathleen Aerts heel eerlijk over ex-collega Kristel Verbeke: “Dat deed ze nóóit bij K3”

Zeventien jaar lang mocht Kristel Verbeke zich zangeres van K3 noemen. Haar (ex)-collega’s hebben alleen maar goede woorden over voor haar. Ook Kathleen Aerts, de eerste ‘blonde van K3’. Zij koestert enkele mooie herinneringen aan deze periode.

“Wij waren dag en nacht samen. Het was dus normaal dat wij lief en leed met elkaar deelden”, vertelt Kathleen in een interview met TV Familie. “Kristel was heel zorgzaam, slim én perfectionistisch. En ze kwam nóóit te laat. Karen en ik wisten dat het altijd goed wam als Kristel iets zou regelen. Dat gaf mij een zekere rust, want ik ben ook zo ingesteld.”

Op een bepaald moment trok Kathleen iets meer op met Karen Damen, de 'rosse' van K3. “Dat had te maken met de fases in ons leven", zegt Kathleen. "Kristel werd als eerste mama. Karen en ik gingen toen nog volop uit. Dus, ja. Ik vond alleszins dat Kristel het supergoed deed als mama.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws