Kathleen Aerts schrikt bij het zien van ‘Villa Zuid-Afrika’: “Dit ben ik niet gewend van mezelf" Buitenland
Buitenland

Kathleen Aerts schrikt bij het zien van ‘Villa Zuid-Afrika’: “Dit ben ik niet gewend van mezelf"

Kathleen Aerts schrikt bij het zien van ‘Villa Zuid-Afrika’: “Dit ben ik niet gewend van mezelf"

Kathleen Aerts stapte een hele tijd geleden uit de schijnwerpers en ze verhuisde met haar gezin naar Zuid-Afrika. Nu is ze terug te zien op de Vlaamse televisie in ‘Villa Zuid-Afrika’, waarin we een inkijk krijgen in het leven van de voormalige ‘blonde van K3’.

“Dit is ook hoe wij echt zijn. En in mijn hoofd ben ik eigenlijk ook altijd zo geweest. Al schrok ik maandagavond wel even van mijn eigen accent”, lacht Kathleen in De Zondag. “Dat ben ik niet gewend van mezelf op televisie.”

“Als K3-meisje moest ik altijd heel netjes praten”, aldus Kathleen. “Maar als ik mijn man in die realityreeks zou moeten aanspreken in het Algemeen Nederlands, dan zou dat heel onnatuurlijk aanvoelen. Steven spreekt zelf amper AN”, lacht ze.

"Ik zou in België niet meer kunnen aarden"

Na al die jaren anoniem te vertoeven aan de andere kant van de wereld, kiest Kathleen dus toch weer voor een leven in de spotlights. “Ik denk niet dat we dit gedaan zouden hebben mochten we nog in België wonen, omdat we niet weten welke impact dat gehad zou hebben op onze zoontjes. Ik vind het plezant in België, maar ik zou hier niet meer kunnen aarden.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws