Kijkers klagen over ‘De Slimste Mens’: “Dit is toch niet meer normaal?” Buitenland
Buitenland

Kijkers klagen over ‘De Slimste Mens’: “Dit is toch niet meer normaal?”

Kijkers klagen over ‘De Slimste Mens’: “Dit is toch niet meer normaal?”

Wat een fabelachtige reeks zet Ella Leyers toch neer in ‘De Slimste Mens’! Maandag zit de dochter van zanger Jan Leyers er voor de zeventiende keer op rij. Een ongelooflijk straffe prestatie.

Toch sijpelt er hier en daar wat commentaar door op de sociale media. Kijkers vinden de vragen van een bedenkelijk niveau en de gemakkelijkste krijgt Ella voorgeschoteld, zo klinkt het. “Het wordt haar toch een beetje gemakkelijke gemaakt, hoor”, lezen we op een fansite. “Zoals bij de vraag over KVM. ‘Voetbalvereniging’, zegt ze, maar het juiste antwoord is in feite ‘voetbalclub’. Dat dat goedgekeurd wordt, begrijp ik niet."

“Het niveau van de vragen is al beneden peil, en dan nog onjuiste antwoorden goedkeuren… De vragen zijn al naar een ondergeschikt niveau gegleden, en de antwoorden doen er al helemaal niet meer toe”, zegt een ander. “Dit is toch niet meer normaal”, schrijft nog iemand. “Het lijkt wel opgezet spel."

Gelukkig zijn er ook erg veel kijkers die Ella haar geluk gunnen. Van hen mag zij nog heel lang blijven zitten. “Ze doet dat super”, klinkt het. “Ze is slim, knap, grappig… Het is duidelijk dat zij de verdiende winnaar zal zijn."

Populair

Laatste nieuws