Kijkers reageren massaal op aflevering van 'Taboe': "Ongelooflijk!" Buitenland
Buitenland

Kijkers reageren massaal op aflevering van 'Taboe': "Ongelooflijk!"

Kijkers reageren massaal op aflevering van 'Taboe': "Ongelooflijk!"

Zondagavond was de eerste aflevering van het tweede seizoen van 'Taboe' op Eén. Dat was in de vorige editie al een kijkcijferhit en dat zal nu niet anders zijn.

In die eerste aflevering volgde Philippe Geubels enkele mensen met autisme. Zo leerden we Bart, Elise, Steven en Valerie kennen. Het programma maakt veel los, bij heel wat kijkers. Zo zijn er ook mensen die zelf autisme hebben of die anderen kennen met autisme. Zij hebben naar eigen zeggen ook veel gehad aan de aflevering.

"Dit deed DEUGD!"

"Beste redactie, als mama van een volledig auti-gezin keek ik samen met mijn oudste van 19. En we hebben gelachen, gegrijnsd, erover gepraat en wat deed dit DEUGD! Bedankt, bedankt, bedankt!", laat Sandra weten op de sociale media.

"Ongelooflijk mooi in beeld gebracht hoe ze met hun aandoening omgaan", stelt Cinthya. "Dat bewustzijn, hun eerlijkheid: respect." Ook kijkster Sarah is onder de indruk: "Zeker een staande ovatie voor deze vier", reageert ze. "Ik ben zelf een mama van een zoon met Asperger en heb zoveel herkenbare stukken gezien."

"Bedankt!"

"Bedankt Taboe. Om de mensen met autisme eens "echt" in beeld te brengen. Als papa van een 10-jarige zoon met autisme is het niet altijd gemakkelijk! Fijn om te zien dat deze vier mensen knap in het leven staan", laat Bart weten.

"Mooi, sereen en correct beeld over ASS", zegt Myriam. "En met de nodige humor gebracht. Bedankt namens alle mensen met ASS en hun familie."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws