Klaasje over finale 'K2 zoekt K3': "Ik kan dat niet ontkennen" Buitenland
Buitenland

Klaasje over finale 'K2 zoekt K3': "Ik kan dat niet ontkennen"

Klaasje over finale 'K2 zoekt K3': "Ik kan dat niet ontkennen"

Klaasje Meijer heeft definitief afscheid genomen van K3. Ze was ook zelf trending op Twitter tijdens de finale van 'K2 zoekt K3'.

"Hoe ik dat heb beleefd..? Jaloezie? Heimwee? Zenuwen? Het voornaamste was toch wel opluchting, al kan ik niet ontkennen dat het ook een vreemd gegeven is om ‘vervangbaar’ te zijn. Echter, zijn we dat niet allemaal?", zegt Klaasje in haar column in Story.

"De hashtag #klaasje werd trouwens ook trending aan het einde van die avond. Omdat ik enkel in het begin van de uitzending te zien was, vroegen mensen zich af of ik ‘gevlucht’ of ‘boos’ was", aldus Klaasje.

"Dit was absoluut niet het geval. Mijn afscheidsmoment vond ik eervol. Een mooi gemonteerde afscheidsvideo en een dikke knuffel van Hanne en Kürt Rogiers, gevolgd door een virtuele knipoog en glimlach van Marthe. Er volgde een overweldigend applaus en daarna was het de eer aan de kandidates om er een wervelende show van te maken."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws