Koen Wauters erg streng in ‘The Voice’: “Ik vond het nog niet de moeite waard” Buitenland
Buitenland

Koen Wauters erg streng in ‘The Voice’: “Ik vond het nog niet de moeite waard”

Koen Wauters erg streng in ‘The Voice’: “Ik vond het nog niet de moeite waard”

Nu vrijdag 9 april om 20.40 bij VTM delen opnieuw 16 kandidaten muzikale meppen uit tijdens de derde Knockouts van ‘The Voice van Vlaanderen’. Coach Natalia is trots op haar super gevarieerde team: “We hebben Italiaans, Spaans, Nigeriaans, Ghanees, Congolees, Servisch, Hollands en Belgisch. Dat is toch de max!”, vertelt ze.

Tijdens de repetities daagt ze haar team uit om meer uit hun schulp te kruipen. “Ze moeten het voelen en er vuur in steken.” En daar slagen haar kandidaten blijkbaar net iets té goed in want na de knockouts staat coach Natalia voor een hartverscheurende keuze: “Dit is vocaal gezien een heel hoogstaand groepje!”

"Het beste trio van Team Tourist tot nu toe"

Hoewel Natalia vooral girlpower naar voren schuift, zorgt Niels voor een knockout boordevol testosteron. Tourist LeMC zet dan weer zijn ‘powerstemmen’ samen en heeft het moeilijk om een keuze te maken. Dit is iets waar coach Koen volledig kan inkomen: “Dit is het beste trio dat team Tourist al op het podium heeft neergezet.”

Zelf zet hij een trio samen dat zich volgens hem wat meer mag intomen op het podium: “Less is more!”, klinkt het. Op de MIA’s krijgen de kandidaten van team Koen op de valreep nog een gouden tip van muziekicoon Willy Sommers: “Probeer naar buiten te komen met sterke nummers!”

"Ik moet het voelen”

Niet alleen voor de coaches is het zweten wanneer ze een keuze moeten maken. Ook op de hotseats waar momenteel Nisrine voor Team Tourist, Tim voor Team Natalia en Reinier voor Team Niels zitten, stijgt de temperatuur na elke knockout. Op de hotseat van coach Koen daarentegen blijft het verdacht rustig want die is nog steeds leeg… “Ik zet er pas iemand op als ik het écht de moeite waard vind. Ik moet het voelen”, klinkt het. Kan één van de kandidaten hem deze week overtuigen om op de stealknop te duwen?

Populair

Laatste nieuws