Koen Wauters met verstomming geslagen: “Dit is een regelrechte schande” Buitenland
Buitenland

Koen Wauters met verstomming geslagen: “Dit is een regelrechte schande”

Koen Wauters met verstomming geslagen: “Dit is een regelrechte schande”

Bekend Vlaanderen steunt massaal de Week Tegen Kinderarmoede. Dit doen ze door een cirkel, met een stijgende lijn door, op hun hand te tekenen en hiervan een foto online te zetten.

Tijdens deze editie van de Week Tegen Kinderarmoede schakelt Stichting Pelicano, de organisatie die individuele en duurzame financiële ondersteuning biedt aan Belgische kinderen die in armoede leven, weer tal van bekende gezichten in om kinderarmoede een halt toe te roepen. Onder meer Kathleen Aerts, Astrid Coppens, Siska Schoeters en Peter Van de Veire lieten zich online al opmerken met de cirkel op hun hand.

Ook Koen Wauters steekt een handje toe in het bewust maken van kinderarmoede in Vlaanderen. "1 op 5 kinderen in België groeit op in armoede! De vicieuze armoedecirkel moet doorbroken worden”, schrijft hij op zijn Instagrampagina. "Meer dan 500.000 kinderen (neen ik vergis me niet met een ‘nul’ te veel ), het is een schande anno 2021”, klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws