Koen Wauters valt uit de gratie bij zijn kinderen Zita en Nono: “Ze vinden het verschrikkelijk” Buitenland
Buitenland

Koen Wauters valt uit de gratie bij zijn kinderen Zita en Nono: “Ze vinden het verschrikkelijk”

Koen Wauters valt uit de gratie bij zijn kinderen Zita en Nono: “Ze vinden het verschrikkelijk”

Koen Wauters kan met Clouseau weer optredens inplannen en daar is de zanger maar wat blij om. Maar hoewel Koen nog steeds de frontman is van een van de populairste bands van Vlaanderen, krijgt hij zijn kinderen, Zita en Nono, niet mee naar een concert van hem.

"Dat zijn pubers hé. Het boeit allemaal niet, papa is nu een oude man", lacht Koen in Het Laatste Nieuws. "Ze zijn op een leeftijd waarop ze een andere muzieksmaak hebben en luisteren naar genres waar ik bij denk 'Oei, is dat nu 'in' tegenwoordig?'. Ik ga al blij zijn als ze twee keer meekomen.”

“Om hen te plagen zwaai ik dan nog een extra keer met mijn kont, want dat vinden ze verschrikkelijk” zegt Koen. “Als ik dan oogcontact met hen maak, verstoppen ze hun gezicht achter hun arm. Ik zie ze dan denken: 'Oh nee, de oude gaat met zijn kont zwaaien'. Maar dan ben ik eens diegene die zegt: 'boeit niet’."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws