Kristel Verbeke: "Ik hoopte dat zij het nieuwe K3'tje zou worden" Buitenland
Buitenland

Kristel Verbeke: "Ik hoopte dat zij het nieuwe K3'tje zou worden"

Kristel Verbeke: "Ik hoopte dat zij het nieuwe K3'tje zou worden"

Karen Damen en Kristel Verbeke volgden ook de finale van 'K2 zoekt K3' aandachtig mee. Zij bleven ontgoocheld achter.

Karen en Kristel maakten deel uit van de eerste K3. Intussen zijn we 22 jaar later en bestaat K3 nog steeds. Echter niet meer met Karen en Kristel. Zij namen zes jaar geleden al afscheid van de groep. Toen vervingen Klaasje, Hanne en Marthe hen. Omdat Klaasje besloot om ermee te stoppen, moest de groep opnieuw op zoek naar iemand nieuw.

Voor het eerst mochten ook genderneutrale personen en jongens zich inschrijven. Er waren toch drie jongens die de studioshows haalden. Luca en Remi bereikten zelfs de halve finales, maar daar strandden ze. Zo bleven toch weer vier meisjes over in de finale: Amy, Celester, Diede en Julia.

Het is Julia die zowel de steun van het publiek als van Hanne en Marthe kreeg. Zij wordt de komende jaren het nieuwe K3'tje. Niet iedereen is daar zo gelukkig mee. Sommige mensen hadden andere favorieten. Zo had ook Amy heel wat aanhangers. Onder meer Karen Damen sprak haar steun uit voor de Vlaamse. Het mocht echter niet zijn, want Amy eindigde op plek 2.

Ook Kristel Verbeke gaf na de finale toe dat Julia niet haar grote favoriet was. Kristel had namelijk een voorkeur voor Diede. Zij viel echter als eerste al af in de finale. Ze was niet de favoriet van het publiek en ook niet van de jury. "Veel succes meisjes", zegt Kristel tegen de vernieuwde K3. "Geniet van alles wat er op jullie pad komt! Ik was stiekem fan van de stem van Diede maar een welgemeende proficiat Julia!"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws