Kürt Rogiers doet opvallende uitspraak over zijn ‘Familie’-collega Sandrine André: “Ik kan het me echt niet voorstellen” Buitenland
Buitenland

Kürt Rogiers doet opvallende uitspraak over zijn ‘Familie’-collega Sandrine André: “Ik kan het me echt niet voorstellen”

Kürt Rogiers doet opvallende uitspraak over zijn ‘Familie’-collega Sandrine André: “Ik kan het me echt niet voorstellen”

Kürt Rogiers en Sandrine André spelen momenteel de pannen van het dak als respectievelijk Lars en Veronique in ‘Familie’. Omdat de twee acteurs al meer dan twintig jaar samen de podia delen, kennen ze elkaar door en door.

Zoals gebruikelijk is in het showbizzwereldje, wordt er al snel een romantische link gelegd wanneer twee artiesten het goed met elkaar kunnen vinden. Zo ook bij Kürt en Sandrine. Zij werden in het verleden meermaals de Vlaamse Leonardo DiCaprio en Kate Winslet genoemd. Ook rond het Hollywoodkoppel draait de geruchtenmolen regelmatig op volle toeren.

Kürt benadrukt in Story dat hij en Sandrine professioneel heel goed overeenkomen, maar dat ze nooit partners zouden kunnen zijn. “Het zou ook heel raar zijn om na twintig jaar plots vlinders in mijn buik te krijgen voor Sandrine. Ik kan me dat echt niet voorstellen”, is de acteur stellig.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws