Laatste foto van Kathleen Aerts op Instagram zorgt voor érg veel reacties Buitenland
Buitenland

Laatste foto van Kathleen Aerts op Instagram zorgt voor érg veel reacties

Laatste foto van Kathleen Aerts op Instagram zorgt voor érg veel reacties

Kathleen Aerts en haar man Steven Van Hoof wonen in Zuid-Afrika. Kathleen deelde een prachtige foto met haar man op Instagram.

Zuid-Afrika is een bijzonder mooi land. Als je daar nog aan zou twijfelen, moet je maar eens de foto van Kathleen bekijken. Op de romantische foto kust Kathleen haar man Steven bij avondval. Het is geen verrassing dat deze schitterende foto heel wat losmaakt bij de volgers.

Jaloers

Verschillende mensen reageren gezond jaloers. Wie zou er niet zo'n romantisch moment willen meemaken op zo'n toplocatie? "Zo een mooi en lief koppel. Echt jaloers op jullie. Geniet ervan", "Jullie zijn zo'n mooie mensen. Je voelt de liefde tot in België", "Oh, wauw", "Prachtig koppel". Ook Kristel Verbeke reageert met een hartje.

Kathleen en Steven hebben in Zuid-Afrika een guesthouse. Op VTM 2 kon je in 'Villa Zuid-Afrika' vorig jaar hun avonturen van nabij volgen. Of er een vervolg komt op die realitysoap is nog niet helemaal duidelijk.

Romantiek

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws