Laurence, de vrouw van Ruben Van Gucht, haalt uit: "Dit is gewoon echt niet leuk" Buitenland
Buitenland

Laurence, de vrouw van Ruben Van Gucht, haalt uit: "Dit is gewoon echt niet leuk"

Laurence, de vrouw van Ruben Van Gucht, haalt uit: "Dit is gewoon echt niet leuk"

Laurence Van Tongerloo is de vrouw van Ruben Van Gucht. Ze maakte dus op de eerste rij de rechtszaak tussen Ruben en Jacques Vermeire mee. De twee hadden samen een zaalshow, maar op een bepaald moment ging het mis tussen hen.

Voor Laurence is dit intussen een afgesloten hoofdstuk. Ze wil er nog wel iets over kwijt in HUMO. “Dat is niet leuk, maar de kunst is er niet op in te gaan. Je kunt je toch niet verdedigen", stelt ze.

"Dat ligt niet alleen aan de mensen die reageerden, maar ook aan hoe de tegenpartij het gespeeld heeft. Maar goed, dat zegt meer over hen dan over Ruben. Voor ons is dat hoofdstuk afgesloten. We hebben het er sinds de rechtszaak geen seconde meer over gehad”, aldus Laurence.

Kinderen

Aan kinderen beginnen zij en Ruben voorlopig niet. “Ik hou ontzettend veel van mijn metekindje van 1,5 jaar. Maar op de één of andere manier denk ik zelfs als ik bij haar ben niet: je zou zelf een kindje kunnen hebben. Misschien leef ik mijn moedergevoelens te veel uit op mijn dieren. Ik weet dat je niet eindeloos kunt wachten om aan kinderen te beginnen, maar ik ben niet bang dat het ineens ‘te laat’ zal zijn. Dan komen er misschien andere dingen. Het leven zal ons brengen wat het moet brengen”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws