Maaike Cafmeyer ging in op avances Bart De Pauw: "Een chemische reactie" Buitenland
Buitenland

Maaike Cafmeyer ging in op avances Bart De Pauw: "Een chemische reactie"

Maaike Cafmeyer ging in op avances Bart De Pauw: "Een chemische reactie"

Er is weinig begrip voor de slachtoffers van Bart De Pauw. Onder meer Maaike Cafmeyer, Lize Feryn en Liese Naert krijgen er flink van langs.

De vrouwen hebben niet altijd helemaal nee gezegd tegen Bart De Pauw, iets wat velen stoort. De vrouwen zijn daar ook eerlijk over in de docu 'Het Proces dat Niemand Wou'. Tess Uytterhoeven, de dochter van tv-maker Mark Uytterhoeven, maakte de reportage en sprak uitgebreid met de vrouwen.

"Had niet mogen gebeuren"

Bart De Pauw was destijds naar het kot van Liesa Naert in Gent gereden voor een kus. "Ik koos de weg van de minste weerstand en gaf die kus", geeft Liesa eerlijk toe. Maaike Cafmeyer zei: "Er is eens iets gebeurd waarvan ge denkt: ‘Dat had niet mogen gebeuren."

Begrip is er niet voor de vrouwen, wel integendeel. "Dat gebrek aan begrip zien we jammer genoeg heel vaak", zegt Eva Verween, een therapeute gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die met narcisme geconfronteerd worden, in Dag Allemaal.

Chemische reactie

De reactie van de vrouwen is perfect normaal, zo stelt Verween. "Vrouwen raken verslaafd aan aandacht, het is zelfs een soort chemische afhankelijkheid", aldus Eva. "En mannen met narcistische trekken weten perfect hoe ze daarop moeten inspelen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws