Marc Coucke stelt zijn knappe dochter (18) voor, die jarig is: "Zo trots" Buitenland
Buitenland

Marc Coucke stelt zijn knappe dochter (18) voor, die jarig is: "Zo trots"

Marc Coucke stelt zijn knappe dochter (18) voor, die jarig is: "Zo trots"

Marc Coucke heeft op Instagram veel aandacht besteed aan zijn dochter. Chloé is namelijk 18 jaar geworden.

Coucke trakteert zijn volgers op tal van foto's van zijn dochter. Hij schreef er ook een uitgebreide tekst bij. De liefde van de papa voor zijn dochter is erg groot.

Stap voor stap los

"Sweet 18", opent Coucke. "Een kwart dna van de papa (sorry voor de onhandigheid), een kwart dna van de mama (joepie voor de klasse), en de helft eigen dna, waarmee je ons en je vrienden al zoveel mooie momenten bezorgd hebt."

"We zijn zo trots op jou, geniet ten volle van je jongvolwassenheid. We laten je vol vertrouwen stapje per stapje los, blijf lekker de enige echte Chloé zelve!", aldus Coucke.

Voorbeeld

Chloé krijgt niets dan felicitaties van de volgers van Coucke. "Op een prachtige manier de betekenisvolle boodschap gebracht", schrijft een volger. "Proficiat voor de dochter en voor de wijze vader."

"In die 50% mama-papa dna zit ook heel veel ‘voorbeeld’. Laat dat ook helpen voor wat komt! Gelukkige verjaardag aan Chloé en dikke proficiat aan de ouders!" Ook Sergio Herman en Natalia reageren op de post van Coucke met hartjes.

Foto's van Chloé (en papa)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws