Natalia deelt geen leuk nieuws over haar zoontje Apollo: "Ik ben kapot" Buitenland
Buitenland

Natalia deelt geen leuk nieuws over haar zoontje Apollo: "Ik ben kapot"

Natalia deelt geen leuk nieuws over haar zoontje Apollo: "Ik ben kapot"

Natalia had gisteren een moeilijke dag. Mama zijn is vaak heel leuk, maar er zijn ook moeilijkere momenten met een pasgeboren baby.

Zoontje Apollo is intussen ruim één maand oud. Hij zit in een sprongetje en dat heeft mama Natalia geweten. Apollo had het blijkbaar niet makkelijk en het was bijzonder vermoeiend voor de zangeres. Dat is ook duidelijk te zien aan de foto die ze op Instagram plaatst.

Andere kant

Vaak zien we enkel de mooie kant van een verhaal op Instagram, maar hier durft Natalia dus ook eens de mindere kanten tonen. Op een moment dat ze doodop is en het haar allemaal even te veel is.

Een zichtbaar vermoeide Natalia schrijft: "Sprongetje vandaag (en hopelijk morgen niet meer) = mama kapot." We duimen alvast mee met de zangeres dat het vandaag beter is.

Natalia deelt geen leuk nieuws over haar zoontje Apollo: "Ik ben kapot"

Bobbi-Loua

Natalia heeft samen met haar vriend Frederik Binst twee kinderen. Ze hebben al een dochtertje, Bobbi-Loua. Zij werd in maart 2020 geboren en is intussen al een flinke peuter geworden. Natalia deelt veel van haar gezinsleven, iets wat door haar volgers zeer gewaardeerd wordt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws