Onvoorstelbaar: dit waanzinnige bedrag kan Meghan Markle binnenhalen voor haar eerste filmrol sinds haar huwelijk met prins Harry

MeghanMarklePhotonews 4
Sinds Meghan Markle en prins Harry naar de Verenigde Staten verhuisden, doen er al geruchten de ronde dat Meghan opnieuw aan haar acteercarrière wil werken. Ze werkte eerder al als voice-over voor de docuserie Elephants.
Deze klus wist ze te bemachtigen nadat Harry afgelopen zomer opschepte over haar voice-overvaardigheden tegen Disney-voorzitter Bob Iger bij de première van de live-action remake van ‘The Lion King’. Er wordt ook beweerd dat de hertog en hertogin van Sussex hun herenhuis in Santa Barbara hebben gekocht, vooral omdat het dicht bij Hollywood ligt.
Hollywood-experts geloven nu dat Meghan een bedrag van zo’n slordige 40 miljoen euro zou kunnen binnenhalen voor haar eerste Hollywood-rol sinds ze met prins Harry trouwde. Ook Harry heeft overigens de aandacht weten te trekken door te verschijnen in Netflix-documentaire Rising Phoenix. Deze docu zal vanaf 26 augustus te zien zijn.