Op deze plotwending zaten de ‘Thuis’-kijkers te wachten: “Wat een verademing” Buitenland
Buitenland

Op deze plotwending zaten de ‘Thuis’-kijkers te wachten: “Wat een verademing”

Op deze plotwending zaten de ‘Thuis’-kijkers te wachten: “Wat een verademing”

Onlangs dook Nina, de ex van Peter en de kleindochter van Leo, weer op in ‘Thuis’. En ze was niet alleen: zij had ook haar dochtertje Yasmine bij. Het meisje, gespeeld door Amber Metdepenningen, is tevens de dochter van Peter. Kijkers vinden de jonge actrice nu al een heus talentje.

“Eindelijk eens een kind dat normaal, spontaan praat, want waar ze die allemaal halen in ‘Thuis’, dat weet ik niet hoor”, lezen we op een van de fanpagina’s van de Eén-soap. “Inderdaad. Eindelijk eens een leuk spontaan kind”, reageert een fan hierop. “En goed dat aangetoond wordt dat kinderen nog vriendelijk en respectvol kunnen zijn. Ik vind dat heel belangrijk. Goed gedaan van de schrijvers.”

“Dat is zo, je hebt ook fotogenieke kinderen en je hebt er die te gereserveerd zijn om zich te uiten en dan zijn de beelden ook niet goed”, merkt een ander op. “Hannah bijvoorbeeld, die durfde niets zeggen en keek voortdurend naar iemand achter de camera. Waarschijnlijk een ouder. Maar heel leuk dat de schrijvers iemand als Yasmine introduceren!”

"Echt een verademing"

“Dat was ook mijn eerste gedacht: wat een natuurtalentje voor de camera”, klinkt het enthousiast. “Hopelijk krijgt ze een mooie rol in ‘Thuis’ en vertrekt ze niet te snel. En Marianne zal inderdaad even aan Sandrientje moeten denken en eerst wat nors doen. Maar Marianne zou Marianne niet zijn als ze daarna zou bijdraaien. Weer een leuke verhaallijn erbij. Echt een verademing!”

“Dat meisje doet het super goed!”, aldus nog een kijker. “Naturel en niet geforceerd... Zal nog een bekende Vlaamse actrice worden, denk ik!” En ook: “Wauw, wat is dat mooi meisje! Een echt natuurtalentje, hè. Zo leuk om te zien en een leuke verhaallijn!”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws