Opnieuw stapelverliefd: André Hazes kondigt nieuwe relatie aan Buitenland
Buitenland

Opnieuw stapelverliefd: André Hazes kondigt nieuwe relatie aan

Opnieuw stapelverliefd: André Hazes kondigt nieuwe relatie aan

André Hazes heeft een nieuwe relatie. Dat laat showbizzkenner Yvonne Coldewijer weten.

Lang is André dus niet vrijgezel geweest. Hij was eigenlijk maar een aantal maanden samen met Sarah van Soelen. Ze kochten zelfs samen een appartement, maar de relatie draaide uit op een sisser. Sarah sprak van een pauze, maar André verwijderde onlangs al hun foto's.

Anne Rose

De verwachting was dat André nog eens zou terugkeren naar Monique Westenberg, de moeder van z'n kind Dré. Daar blijkt nu dus helemaal niks van aan. Anne Rose is de nieuwste verovering van André. De zanger zou die relatie bevestigd hebben aan zijn omgeving.

"Een spion heeft Anne Rose laatst bij het huis van Rachel samen met André naar binnen zien gaan", zei Yvonne Coldewijer eerder." Rachel was toen niet thuis, die was toen bij de persdag van de Hazes Musical."

Opnieuw stapelverliefd: André Hazes kondigt nieuwe relatie aan

Naar Londen

Er is echter meer. Begin volgende maand gaan ze samen naar Londen. Dat wordt een romantisch tripje. Zo heeft André veel sneller dan verwacht een nieuwe liefde gevonden. Het lijkt erop dat André het niet makkelijk heeft om even alleen te zijn. Zijn moeder Rachel zal alvast niet rouwig zijn om deze nieuwe relatie. Voor haar is alles beter dan een terugkeer naar Monique, met wie ze niet overeenkomt.

Intussen zou ook iemand anders beweerd hebben dat zij de nieuwe vriendin is van André. Dat blijkt echter niet te kloppen, zo benadrukt Coldewijer. "André heeft inmiddels aan zijn directe omgeving toegegeven dat hij samen is met Anne Rose!", klinkt het.

Boze Monique

En Monique? Die wist helemaal van niks. Zij kwam helemaal uit de lucht vallen en vernam het via Coldewijer dat André opnieuw een vriendin heeft. Zij zou naar verluidt hoegenaamd niet te spreken zijn over dit nieuws. Het is de zoveelste klap in het gezicht van Monique.

Yvonne heeft nieuws

Opnieuw stapelverliefd: André Hazes kondigt nieuwe relatie aan

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws