Opvallende onthulling over de betreurde Johny Voners: “Een donderslag bij heldere hemel” Buitenland
Buitenland

Opvallende onthulling over de betreurde Johny Voners: “Een donderslag bij heldere hemel”

Opvallende onthulling over de betreurde Johny Voners: “Een donderslag bij heldere hemel”

Geert Hunaerts kennen we natuurlijk allemaal van zijn rol als Peter Vlerick in ‘Thuis’. Maar vanaf vandaag is hij ook te bewonderen in ‘#hetisingewikkeld’. Hierin speelt hij Nicolas, de zoon van Henri, het personage dat vertolkt wordt door 'FC De Kampioenen'-legende Johny Voners.

"In de reeks had hij alzheimer en vergiste hij zich vaak van adres, waardoor ik hem telkens moet oppikken in het huis van de hoofdpersonages.” Het was niet de eerste keer dat Geert en Johny samen op de set stonden. “Voor een afstudeerproject van een filmstudent zijn onze paden even gekruist."

“Toen we op de set van ‘#hetisingewikkeld’ stonden, was nog niet geweten dat Johny kanker had. Dat raakte pas in de herfst van dat jaar bekend. Voor ons kwam het nieuws als een donderslag bij heldere hemel”, geeft Geert toe. “Blijkbaar waren slechts enkele intimi op de hoogte. We hadden ook niks gemerkt aan Johny. Hij gedroeg zich niet anders dan tegenover de eerste draaiperiode in 2016."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws