Ouders hoeven niet meer te hopen: "Maddie McCann is overleden" Buitenland
Buitenland

Ouders hoeven niet meer te hopen: "Maddie McCann is overleden"

Ouders hoeven niet meer te hopen: "Maddie McCann is overleden"

De politie in Portugal zocht afgelopen week bij een stuwdam naar sporen van de vermiste Maddelaine McCann. De Britse peuter verdween in 2007 op driejarige leeftijd uit een hotelkamer van een vakantieresort in Praia da Luz in Portugal. Het is nog steeds onduidelijk wat er gebeurd is.

De Nederlander Nico van den Dries is voormalig privédetective en weet alles over de zaak rond Maddie McCann. Hij werd ooit betrokken bij het onderzoek. Door speurders is er destijds een lijkengeur en bloed geroken in het appartement. "Maddie is in het appartement overleden. Dat is een van de feiten die gewoon vast staan", zegt Van den Dries aan De Telegraaf.

"Je kan over allerlei dingen speculeren en heel veel richtingen uitgaan, maar de feiten zijn de feiten. De honden die dat daar hebben geroken zijn top of the bill in de wereld. Daar hoef je niet aan te twijfelen", aldus Van den Dries. "In dat appartement is nooit iemand overleden. Een lijkengeur van een mens tref je dus niet zomaar aan."

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws