Prachtig: Dit zei een van de verpleegsters tegen Gerty Christoffels op het einde van haar leven Buitenland
Buitenland

Prachtig: Dit zei een van de verpleegsters tegen Gerty Christoffels op het einde van haar leven

Prachtig: Dit zei een van de verpleegsters tegen Gerty Christoffels op het einde van haar leven

Jo De Poorter was een van de dichte vrienden van Gerty Christoffels. Hij maakte haar ziekte vanop de eerste rij mee. In Het Nieuwsblad vertelt Jo wel een prachtig verhaal.

Gerty Christoffels was een van de vaste panelleden in De Drie Wijzen destijds. Heel veel mensen herinneren zich dat nog. Dat bleek ook in het ziekenhuis. "Op een van mijn laatste bezoeken aan Gerty vertelde ze me dat ze een paar weken geleden het personeel van het ziekenhuis waar ze in behandeling was bedankte voor de goede zorgen", zegt Jo. "En de verpleegsters antwoordden haar: Jij moet ons niet bedanken. Wij moeten jou bedanken voor al die keren dat je ons op tv aan het lachen bracht.”

“Gerty wilde haar leed alleen delen met een kleine groep vrienden en vriendinnen die ze tot op het einde op haar appartement in Antwerpen ontving. Ik was bijzonder vereerd bij die groep te mogen zijn”, aldus nog Jo.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws