Radicale beslissing van Ian Thomas doet de wenkbrauwen fronsen: “Zo impulsief ben ik wel” Buitenland
Buitenland

Radicale beslissing van Ian Thomas doet de wenkbrauwen fronsen: “Zo impulsief ben ik wel”

Radicale beslissing van Ian Thomas doet de wenkbrauwen fronsen: “Zo impulsief ben ik wel”

Ian Thomas staat erom bekend om niet vies te zijn van een tatoeage meer of minder. Hij heeft er ondertussen zeven en ze hebben allemaal wel een betekenis.

Een van zijn tattoos heeft echter een wel zeer speciale betekenis. Op z’n borst staat in inkt ‘Gracias tierra madre por todo lo que me das’ (Bedankt Moeder Aarde voor alles wat u me geeft, nvdr.) en is een ode aan zijn oma Rita, die in Argentinië opgroeide.

“Ik woonde toen net in L.A. en liep er iemand tegen het lijf met wie het wel klikte”, vertelt de zanger in Dag Allemaal. “Hij stelde tijdens een koffie voor om samen een tatoeage te laten zetten. Dat deden we in Studio City in Hollywood. Zo impulsief ben ik, ja”, lacht hij.

“Toen ik als kind bij mijn oma logeerde, werd er ’s avonds voor het eten in verschillende talen een dankgebed gezegd. Die Spaanse zin maakte daar deel van uit”, verklaart Ian zijn keuze. “Ik ben dat altijd blijven doen, omdat ik niks als vanzelfsprekend beschouw. ’t Kan geen kwaad om dankbaar te zijn voor alles wat de aarde geeft."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws