Regi geeft verrassende update: “Zo is de situatie tussen mij en Elke nu” Buitenland
Buitenland

Regi geeft verrassende update: “Zo is de situatie tussen mij en Elke nu”

Regi geeft verrassende update: “Zo is de situatie tussen mij en Elke nu”

Regi Penxten heeft het voorbije anderhalf jaar niet stilgezeten, wel integendeel. Hij scoorde zijn grootste muzikale successen tijdens deze pandemie, maar privé heeft de Limburgse dj wel enkele ferme klappen moeten incasseren. Zo liep zijn huwelijk begin dit jaar op de klippen.

“Corona, hoe erg ook, is muzikaal een zegen geweest”, zegt Regi in Gazet van Antwerpen. “Het geeft me m'n beste jaren. Ik ben sowieso al een studiobeest pur sang. Maar doordat er geen optredens waren, ben ik ook veel minder moe. Dat heeft ertoe geleid dat ik nog nooit zo productief was.”

"Elke woont nog bij mij"

Corona dwong hem dus om harder te werken, maar dat deed zijn scheiding met Elke Vanelderen óók. “Maar ik zie de toekomst hoopvol tegemoet. Bovendien kunnen we nog steeds door één deur, want Elke woont voorlopig nog bij mij. Geen reden dus om niet positief te blijven.”

In januari maakten Regi en Elke bekend dat ze na een huwelijk van negen jaar een punt zetten achter hun relatie. In totaal waren ze 21 jaar samen. “We kijken vol liefde terug op onze jaren samen”, klonk het toen. “Er is geen spijt, er is geen nijd. We zijn en blijven vrienden.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws