Shania en Kenji Gooris grijpen drastisch in bij papa Sam: Dit is er aan de hand Buitenland
Buitenland

Shania en Kenji Gooris grijpen drastisch in bij papa Sam: Dit is er aan de hand

Shania en Kenji Gooris grijpen drastisch in bij papa Sam: Dit is er aan de hand

Volgens Shania en Kenji Goris verschiet hun papa Sam werkelijk van het minste. In 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ doet clown Chico doet de test en bezorgt Sam een hartaanval.

Op deze manier willen Kenji en Shania Sam laten weten dat Sam wat minder de dramaqueen moet uithangen. Shania en Kenji worden dan ook dagelijks geconfronteerd met hun papa die voor het minste een gat in de lucht springt van het schrikken.

Shania verduidelijkt: “Je moet er maar naast gaan staan - hij heeft je niet zien aankomen - en dan verschiet hij keihard. Hij roept ook steeds dat hij ooit eens een hartinfarct zal krijgen.”

Schrikwekkende ontdekking

Jens en Co to the rescue: in het AZ Klina van Brasschaat moet Sam zogezegd een standaard medisch onderzoek ondergaan. Hij wordt echter onderworpen aan een uitputtende fysieke proef en de professor cardiologie komt al snel tot een schrikwekkende ontdekking: hartruis! Sam moet meteen een nacht in observatie blijven. Of dát goed is voor zijn hart, zal nog moeten blijken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws