Spannende dag voor Bart De Pauw: Dit staat er te gebeuren Buitenland
Buitenland

Spannende dag voor Bart De Pauw: Dit staat er te gebeuren

Spannende dag voor Bart De Pauw: Dit staat er te gebeuren

Enkele maanden geleden besliste de correctionele rechtbank van Mechelen dat het proces tegen Bart De Pauw op 13 oktober van start gaat. Toch is het vandaag al een belangrijke dag voor de verguisde televisiemaker.

Vandaag is namelijk de laatste dag dat zijn advocaten hun argumenten over de betichtingen van stalking en elektronische belaging kunnen overmaken. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Ten laatste om 16 uur moeten zij deze argumenten dus bezorgen aan de griffie van de rechtbank van Mechelen, het Openbaar Ministerie en de negen vermeende slachtoffers. Het is de eerste keer dat zij het standpunt van Bart De Pauw zwart op wit te zien zullen krijgen.

In 2017 viel er een bom op medialand toen enkele vrouwelijke VRT-medewerkers Bart De Pauw beschuldigden van grensoverschrijdend gedrag. De VRT besliste naar aanleiding van deze meldingen om de samenwerking met De Pauw meteen stop te zetten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws