Stephanie Planckaert doet verrassende uitspraak over haar kinderen: “Zij hebben daar inspraak in” Buitenland
Buitenland

Stephanie Planckaert doet verrassende uitspraak over haar kinderen: “Zij hebben daar inspraak in”

Stephanie Planckaert doet verrassende uitspraak over haar kinderen: “Zij hebben daar inspraak in”

Stephanie Planckaert was dinsdagavond te gast bij Dieter Coppens en Siska Schoeters in ‘De Wonderjaren’. Daar kwam de dochter van wielerheld Eddy Planckaert vertellen over hoe het was om bij ‘De Planckaerts’ groot te worden.

“We hebben een heel leuke jeugd gehad”, zegt Stephanie. “Altijd heel ‘avontuurlijk’, om het zo te zeggen. Een beetje zoals we nu nog altijd zijn. Wel goed wetende wat mag en wat niet mag. Dat is een verantwoordelijkheid waarmee wij opgevoed werden. We stonden heel vrij, maar we kenden wel altijd onze grenzen.”

"Als er iets niet kan, wordt daarover gesproken"

De opvoeding van haar kinderen spiegelt Stephanie aan die van haar eigen ouders. “Ik denk dat we daarin een beetje volgen wat we hebben meegekregen”, aldus Stephanie. “We proberen met de kinderen te praten over wat kan en wat niet kan. Ze hebben daar ook inspraak in. We stellen een aantal regels op, maar die hangen niet aan de frigo of zo. Als er iets niet kan, wordt erover gesproken, maar ze zien het zelf ook wel in.”

“Dat vind ik het belangrijkste. Dat ze zelf doorhebben: dat kan niet, wat we gedaan hebben”, laat Stephanie nog weten. “Dat erover gepraat wordt. Dat is meer een zakelijk gesprek waarin alle partijen tot een overeenkomst moeten komen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws