Sven De Leijer drijft de spot met Ben Crabbé in ‘De Slimste Mens’: “Daarom ben ik ermee gestopt” Buitenland
Buitenland

Sven De Leijer drijft de spot met Ben Crabbé in ‘De Slimste Mens’: “Daarom ben ik ermee gestopt”

Sven De Leijer drijft de spot met Ben Crabbé in ‘De Slimste Mens’: “Daarom ben ik ermee gestopt”

Maandagavond maakte Ben Crabbé zijn opwachting in ‘De Slimste Mens’. De presentator van het legendarische ‘Blokken’ had op voorhand naar eigen zeggen het meeste bang van de jury. Sven De Leijer had enkele mooie – én grappige – woorden over voor Ben.

Ben en Sven kennen elkaar al zeer lang: Sven begon 20 jaar geleden namelijk als publieksbegeleider voor ‘Blokken’ en daar is hij nog steeds heel fier op. “De eerste keer in de televisiestudio met Ben was wel stressen”, zegt Sven. “Dat was voor mij ook het moment dat ik besefte wat ik met mijn leven wou doen.”

“Ik heb alles gedaan om in zijn voetsporen te treden. Ik ga sinds een paar jaar ook naar dezelfde kapper”, grapt Sven. “Mijn naam was vroeger Richard, maar ik heb toen gezegd: ‘Sven en Ben, dat lijkt op elkaar.’ In het weekend ben ik eigenlijk ook 1 meter 94 en ik heb zoals Ben ook leren drummen. Ik ben wel gestopt op mijn achtste om op het niveau van De Kreuners te blijven."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws