Sven De Ridder over erg pijnlijke familiekwestie: "Ik geef het op" Buitenland
Buitenland

Sven De Ridder over erg pijnlijke familiekwestie: "Ik geef het op"

Sven De Ridder over erg pijnlijke familiekwestie: "Ik geef het op"

Ruud De Ridder schreef de jarenlange ruzie met zijn zoon Sven van zich af in zijn autobiografie. Sven zelf wil er zo min mogelijk over kwijt. Al is het niet leuk voor hem.

"Zelf heb ik die niet gelezen. In die periode is er een ander boek uitgekomen dat meer mijn ding is: Asem van Leen Dendievel, over angsten. Daar hebben de mensen tenminste echt iets aan", zegt Sven in Story.

"Ik ben niet de persoon om na te trappen of met de interne keuken naar buiten te komen. Of ik ooit mijn verhaal ga doen? Dat weet ik niet. Alleszins niet in boekvorm. Maar het kan wel een inspiratiebron zijn voor een sterke tv-reeks of toneelstuk. Misschien komt dat er ooit wel."

Ook de kerstperiode zal er niet voor zorgen dat de ruzies worden bijgelegd. "Tot vorig jaar heb ik dat ook geprobeerd, maar nu geef ik het op. Er komt toch geen reactie. Ik zal Kerstmis dus vieren met de familie met wie ik nog wel contact heb", aldus Sven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws