Valerie De Booser laat wel zéér diep in haar decolleté kijken Buitenland
Buitenland

Valerie De Booser laat wel zéér diep in haar decolleté kijken

Valerie De Booser laat wel zéér diep in haar decolleté kijken

Het is alweer bijna twintig jaar geleden dat Valerie De Booser voor het eerst op het kleine scherm van zich liet horen in ‘Temptation Island’. Ze had er toen net een relatie met wielrenner Jo Planckaert opzitten.

Na haar passage als verleidster in ‘de ultieme relatietest’ deed Valerie verschillende fotoshoots en kwam ze meerdere malen op de covers van Vlaamse bladen. Voor het magazine Cover deed ze zelfs een naaktreportage.

Eind 2002 leerde ze Clouseau-zanger Koen Wauters kennen, een ontmoeting die haar leven zou veranderen: in 2004 trouwden ze. Velen beschouwden het als een sprookjeshuwelijk. Toch bleef het sprookje niet duren: begin 2021 kondigden Koen en Valerie hun scheiding aan.

Sindsdien is Valerie een beetje uit de spotlights verdwenen. Op Instagram toont ze aan haar volgers natuurlijk nog wel waar ze mee bezig is, en dat is nog steeds voornamelijk mode. Een foto die ze ze deelde op haar Instagram Stories laat zien dat ze nog niets van haar schoonheid verloren is.

Valerie De Booser laat wel zéér diep in haar decolleté kijken

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws