Verontrustende berichten over huwelijk van Meghan Markle en prins Harry: “Zij was hier al jaren mee bezig” Buitenland
Buitenland

Verontrustende berichten over huwelijk van Meghan Markle en prins Harry: “Zij was hier al jaren mee bezig”

Verontrustende berichten over huwelijk van Meghan Markle en prins Harry: “Zij was hier al jaren mee bezig”

Het gerucht dat Meghan Markle op het punt staat om opnieuw te gaan acteren doet al een tijdje de ronde. Zo zou haar manager al op zoek zijn naar een geschikte rol voor de hertogin van Sussex.

"Dit is wat ik altijd gewild heb.” Aan het woord is Meghan Markle tijdens een bezoekje aan een filmstudio in Hollywood. Woorden die bij Britse royaltyspecialisten in het verkeerde keelgat schoten. “Wat ze daar gezegd heeft, bewijst dat ze alles wat haar de voorbije maanden overkwam perfect heeft gepland”, klinkt het.

Volgens andere royaltywatchers was Meghan al járen bezig met het vertrek uit Engeland met Harry. “Meghan was nooit van plan om de rol van hertogin te spelen. Ze is altijd van plan geweest om in Hollywood te gaan leven.” Daarbij stellen ze dat haar huwelijk met prins Harry niet meer dan een uitgekiende carrièrezet is geweest.

Duwtje in de rug

De specialisten besluiten dat haar droom om een volwaardige Hollywoodster te worden nooit zou zijn gelukt op een ‘normale manier’. “Wij durven ons de uiterst lastige vraag te stellen: wat als Meghan nooit écht van Harry gehouden heeft? Wat als ze ze hem gewoon zag als een kans die zich op een presenteerblaadje aanbood?"

Met deze onrustwekkende vragen laten de royaltyspecialisten uitschijnen dat Meghan Harry gewoon gebruikt heeft om haar carrière een duwtje in de rug te geven. Ze denken dat haar voornaamste doel bereikt is: een aantrekkelijke naam voor Hollywoodproducties worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws