Vrouw (41) verlaat echtgenoot nadat bij haar borstkanker wordt vastgesteld: “Om een beter seksleven te hebben voor ik sterf” Buitenland
Buitenland

Vrouw (41) verlaat echtgenoot nadat bij haar borstkanker wordt vastgesteld: “Om een beter seksleven te hebben voor ik sterf”

Vrouw (41) verlaat echtgenoot nadat bij haar borstkanker wordt vastgesteld: “Om een beter seksleven te hebben voor ik sterf”

Vier jaar geleden werd er bij Molly (41) borstkanker vastgesteld. Na het aanhoren van dit zware verdict, besloot zij om het beste uit het leven te halen. Zelfs ten koste van haar huwelijk.

In 2011 kreeg Molly het hartverscheurende nieuws te horen dat bij haar borstkanker ontdekt was. Op dat moment was ook de passie in haar huwelijk al aan het uitdoven. “Op seksueel gebied hadden we onze problemen, reeds voor de kanker werd ontdekt”, zegt Molly. “En net toen ik ons seksleven wou doen heropleven, kwam de diagnose.” Hierna moest ze vechten om haar relatie te redden.

Na een tweede diagnose, toen ze te horen kreeg dat ze terminaal ziek was, besloot ze om over te gaan tot actie. Haar nieuwe medicatie bracht enkele bijzondere verrassingen met zich mee. In tegenstelling tot chemo en bestralingen, verwoestten de medicijnen haar lichaam niet, ze deden haar net verlangen naar een levendiger, en vooral béter, seksleven.

Seks en ziekte

“Ik was de hele tijd opgewonden”, bekent Molly. Ze verliet haar man en plaatste zichzelf terug op de dating-markt. Haar vriendin Nikkie zag Molly weer helemaal openbloeien. “Ze zei dat de afspraakjes haar het gevoel gaven weer écht te leven. Ze vond opnieuw een connectie met haar lichaam”, aldus Nikkie. Een andere bijwerking van de medicatie was de verstoring van Molly’s slaapritme: ze stond op voor het ochtendgloren, en had zo nog meer tijd om te daten.

Molly legt uit waarom ze mannen die ze online had ontmoet, zomaar toeliet in haar appartement. “Wat zouden ze kunnen doen? Me vermoorden? Ik ben stervende”, zegt Molly. “Er zit wel degelijk een verhaal in, want seks en ziekte worden nauwelijks samen besproken”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws