Vrouw ontvoert kind (8) voor echtgenoot en laat haar verkrachten en vermoorden Buitenland
Buitenland

Vrouw ontvoert kind (8) voor echtgenoot en laat haar verkrachten en vermoorden

Vrouw ontvoert kind (8) voor echtgenoot en laat haar verkrachten en vermoorden

Kristina Dvornikova hielp haar echtgenoot mee een 8-jarig meisje te ontvoeren zodat hij haar kon verkrachten en vermoorden. Ze heeft een celstraf van 15 jaar gekregen.

Kristina Dvornikova (32) werd ook veroordeeld door een Russische rechtbank wegens aanzetten tot moord op een kind. Vika Teplyakova was amper 8 en van huis weggelopen na een ruzie met haar ouders.

De echtgenoot van de vrouw, Igor Dvornikov (46) werd veroordeeld voor de ontvoering, verkrachting en moord op het meisje en kreeg een levenslange gevangenisstraf.

Op camerabeelden is te zien hoe Vika in een T-shirt en blauwe korte broek alleen op het eiland Sakhalin loopt, op weg naar vrienden na een ruzie met haar ouders.

Afschuwelijke feiten

Het echtpaar besloot het kind te ontvoeren en aan de seksuele lusten van de man te voldoen. Ze profiteerden daarbij van de goedgelovigheid van het meisje.

Ze lokten het meisje in het bos. De man legde - in het bijzijn van zijn vrouw - het meisje op de rug in de auto en verkrachtte haar. Voorts pleegde hij nog andere gewelddadige handelingen van seksuele aard. Vervolgens verstikte hij haar met een plastic zak en dumpte het lichaam in een rivier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws