VRT-anker Annelies Van Herck doet straffe onthulling over huwelijk met Michaël Van Droogenbroeck: “Mensen schrikken daarvan” Buitenland
Buitenland

VRT-anker Annelies Van Herck doet straffe onthulling over huwelijk met Michaël Van Droogenbroeck: “Mensen schrikken daarvan”

VRT-anker Annelies Van Herck doet straffe onthulling over huwelijk met Michaël Van Droogenbroeck: “Mensen schrikken daarvan”

Annelies Van Herck kennen we allemaal als nieuwsanker bij ‘Het Journaal’ op Eén. Ze is getrouwd met journalist Michaël Van Droogenbroeck en gaf haar liefde voor wijn door op haar man.

Op Radio 1 vertelt Michaël dat zijn interesse in wijn inderdaad gegroeid is dankzij Annelies. “Annelies heeft me wijn leren drinken en appreciëren”, klinkt het eerlijk. “Bij wijn draait het om gezelschap, om alles wat er rond gebeurt. Die interesse delen we nu samen."

Toch is het Annelies die steevast de wijn voorproeft op restaurant ondanks het cliché waar ze vaak mee geconfronteerd worden. “Als we iets gaan eten en we bestellen een fles wijn, dan vragen ze meestal aan Michaël of hij wil proeven. Hij zegt dan altijd ‘nee, nee, mijn vrouw gaat proeven’. Dan schrikken ze even”, aldus Annelies.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws