VTM-journaliste Hannelore Simoens heeft er een grondige hekel aan: “En die mensen vinden dat normaal, hè!” Buitenland
Buitenland

VTM-journaliste Hannelore Simoens heeft er een grondige hekel aan: “En die mensen vinden dat normaal, hè!”

VTM-journaliste Hannelore Simoens heeft er een grondige hekel aan: “En die mensen vinden dat normaal, hè!”

Humo kon deze week Hannelore Simoens strikken voor een interview. Daarin spreekt ze zich uit over mensen die haar mateloos irriteren. En zo zijn er wel een paar, zo blijkt.

“Aan mensen die tijdens het rijden met hun smartphone in de weer zijn”, zegt Hannelore in Humo. “Ik ben zo iemand die het dan niet kan laten om er expres vlak voor te gaan rijden, en op de rem te gaan staan.”

“Maar nog een grotere, meer diepgewortelde hekel heb ik aan mensen die liegen, bedriegen en manipuleren, en die dat ook nog eens normaal vinden”, aldus de journaliste van ‘VTM NIEUWS’. “Dat soort mogen ze van mij op een brandende raket naar de maan zetten, zodat ze nooit meer terugkomen.”

“Ik heb mezelf ooit de belofte gedaan om altijd eerlijk te zijn, zowel tegenover mezelf als tegenover de mensen rondom me”, zegt Hannelore. “Daar hou ik me aan, hoe pijnlijk het soms ook is.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws