Weer samen? Yolanthe Cabau laat weten hoe het nu gaat met Wesley Sneijder Buitenland
Buitenland

Weer samen? Yolanthe Cabau laat weten hoe het nu gaat met Wesley Sneijder

Weer samen? Yolanthe Cabau laat weten hoe het nu gaat met Wesley Sneijder

Wesley Sneijder wil graag een hereniging met Yolanthe Cabau. Dat zit er echter wellicht niet meer in. Yolanthe hoopt wel dat ze vrienden kunnen blijven.

"Ik hoop dat we de rest van ons leven maatjes blijven", vertelt Yolanthe aan Superguide. In 2019 besloten de twee een punt te zetten achter hun relatie. Dat was geen makkelijke periode voor Yolanthe.

"Ik kon niet naar buiten of naar de supermarkt. Ik vind het niet gek dat mensen nieuwsgierig zijn en graag willen weten wat er is gebeurd, want ik ben vanaf mijn zestiende al op televisie. Mijn privéleven is daardoor altijd in beeld geweest. De mooie momenten, zoals mijn huwelijk, liefde, al die hoogtepunten”, aldus Yolanthe.

"Dan willen mensen het ook weten als er dieptepunten zijn. Dat begrijp ik. Maar als je de persoon in kwestie bent, je niet goed voelt, met hartenpijn je huis uit komt en dan steeds gefotografeerd wordt… dat is heel lastig”, klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws