Wesley Sonck in lastig parket door dochter Amy: “Hij vindt dat niet leuk” Buitenland
Buitenland

Wesley Sonck in lastig parket door dochter Amy: “Hij vindt dat niet leuk”

Wesley Sonck in lastig parket door dochter Amy: “Hij vindt dat niet leuk”

De Container Cup’ was een van dé revelaties op televisie vorig jaar. Het sloeg zo erg aan bij het publiek dat er nu ook een tweede reeks op Play 4 bezig is. Nog steeds zijn Wesley Sonck en Pedro Elias de commentatoren van dienst.

Vorig jaar had Wesley het niet altijd even gemakkelijk om zijn lach in te houden bij de bizarre uitspraken van Pedro Elias. Na enkele afleveringen kunnen we al voorzichig voorspellen dat daar deze editie niet veel verandering in zal komen. Wat Wesley óók nog eens op zijn bord krijgt, zijn de opmerkingen over zijn bloedmooie dochter, Amy Sonck.

Zelfs de deelnemers sparen Wesley dit seizoen van ‘De Container Cup’ niet. Dat bewees Special Olympics-basketballer Gilles Dupont. “Hoe is het nog met uw dochter trouwens?”, vroeg Dupont vlakaf aan Wesley, waarop de ex-voetballer lachend repliceerde: “Ela, ganster!”

“Ik vind dat een hele knappe”

Dupont is trouwens niet de enige die onder de indruk is van Amy’s looks. Ook Quinten Bruyninckx, Special Olympics-gymnast, weet de schoonheid van Wesley’s dochter wel te appreciëren. “Ik vind dat een hele knappe”, zei hij. “Wesley vindt het niet leuk als we dat zeggen”, reageerde Pedro, waarop Bruyninckx lachte: “Ja, ik weet het.” Wesley houdt zijn hart dus al beter maar vast voor de resterende afleveringen van ‘De Container Cup’.

Populair

Laatste nieuws