Zeer bijzondere dag voor zoontje van Lies Vandenberghe en Maarten Breckx Buitenland
Buitenland

Zeer bijzondere dag voor zoontje van Lies Vandenberghe en Maarten Breckx

Zeer bijzondere dag voor zoontje van Lies Vandenberghe en Maarten Breckx

Het is een bijzonder dag voor VTM-sportankers Lies Vandenberghe en Maarten Breckx. Hun zoontje Georges gaat vandaag voor het eerst naar school.

Vorige week nam Georges, die 2,5 jaar oud is, afscheid van de crèche. Vandaag was dan zijn grote dag: hij ging voor het eerst naar school. "Klaar voor de start", schrijft Lies op Instagram. Ze deelt een foto van kleine Georges op de arm bij papa Maarten.

Succes!

"Kusjes voor jullie lekker manneke! (De kleinste 😆)", reageert Anke Buckinx van Joe. "Succes voor jullie kleine ventje!", zegt ook Heidi Van Tielen. De eerste schooldag van je kind is toch altijd zeer bijzonder.

Onlangs kondigden Lies en Maarten aan dat ze een tweede kind verwachten. In juli moet Lies opnieuw bevallen. De weg naar een tweede spruit was echter niet evident. Lies kreeg twee keer af te rekenen met een miskraam. "Op een jaar tijd, en dat was toch heftig", aldus de journaliste. Het was twee keer vroeg in de zwangerschap, rond de zeven weken.

Op weg naar school

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws