Zeer verrassend nieuws over Betty uit 'Big Brother' Buitenland
Buitenland

Zeer verrassend nieuws over Betty uit 'Big Brother'

Zeer verrassend nieuws over Betty uit 'Big Brother'

Betty Owczarek (43), de bekendste kandidate uit 'Big Brother', heeft zich teruggetrokken uit de showbizzwereld. Betty is een volledig nieuwe weg ingeslagen.

In 2013 stopte Betty met optreden. "Ik was de showbizz beu, verlangde naar anonimiteit en ging opnieuw studeren”, zegt ze in Het Laatste Nieuws.

“Met succes, want twee jaar later haalde ik mijn diploma als psychiatrisch verpleegkundige. Ik ben heel blij dat ik die stap naar de hogeschool heb gezet. Ik leerde niet alleen mijn bekendheid, maar vooral ook het leven enorm relativeren. Ik ben sindsdien opengebloeid”, klinkt het.

Een grote terugkeer naar de showbizz komt er niet. “Ik heb er ook geen tijd meer voor, want ik wil in het najaar psychologie gaan studeren. Ik zou die richting na een schakeljaar en twee jaar kunnen afmaken. Misschien is het wat te hoog gegrepen, maar ik wil het toch proberen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws