Zorgen om Pauline Slangen: laat Regi haar nu al vallen? Buitenland
Buitenland

Zorgen om Pauline Slangen: laat Regi haar nu al vallen?

Zorgen om Pauline Slangen: laat Regi haar nu al vallen?

Pauline Slangen (19) heeft nog maar net het eerste seizoen van ‘Regi Academy’ gewonnen, of er is al een tweede editie in de maak. Betekent dit dat Regi haar nu al heeft laten vallen?

Helemaal niks van aan, klinkt het geruststellend in Het Laatste Nieuws. “Pauline is echt een onderdeel geworden van de Regi-familie, naast Camille, Olivia en Jaap Reesema. Ik blijf haar dus ondersteunen en ze zal tijdens de komende optredens mee op het podium staan”, aldus Regi.

Pauline bevestigt dat nieuws aan onze redactie van Nieuws365. De zangeres zegt dat ze met een heel fijn gevoel terugblikt naar de voorbije maanden en helemaal klaar is voor wat de komende tijd haar pad zal kruisen: “Ik doe het nog steeds even graag en ik kijk vooral uit naar de optredens die ik deze zomer ga doen.”

En of Pauline een enorme aanwinst is voor Regi: “De carrière van Pauline is intussen als een sneltrein gelanceerd. Onze single ‘Duizend Sterren’ heeft de hoogste regionen van de charts gehaald, een platina plaat ligt binnen handbereik en haar eerste solonummer is bijna afgewerkt. We hebben het succes bereikt dat we voor ogen hadden.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws