Zware klap voor Winnie uit 'Blind Getrouwd': "Hij is ongeneeslijk ziek" Buitenland
Buitenland

Zware klap voor Winnie uit 'Blind Getrouwd': "Hij is ongeneeslijk ziek"

Zware klap voor Winnie uit 'Blind Getrouwd': "Hij is ongeneeslijk ziek"

Winnie trouwde in 'Blind Getrouwd' met Jonah. Een heuglijke gebeurtenis, maar er zit ook een schaduwkant aan het hele verhaal. De vader van Winnie lijdt aan ongeneeslijke kanker.

De papa van Winnie lijdt aan beenmergkanker. "Ja, drie jaar geleden hebben ze die diagnose gesteld. De ziekte verloopt met ups en downs. Papa revalideert nu, maar de kanker zal nooit definitief verdwijnen. Hij voelt zich vaak goed. Maar dan is er plots een terugval", legt Winnie uit in TV-Familie.

"Ik wilde dat Jonah hier meteen van op de hoogte was. En dus heb ik hem verteld waarom ik het zo belangrijk vond dat papa er bij was op ons huwelijk. Jonah reageerde daar heel mooi op en dat schepte veel vertrouwen tussen ons."

Geen genezing

"Het is zo: er ís helaas geen genezing meer mogelijk. Er is gewoon geen medicijn voor op de markt. Als sitemanager bij Janssen Pharmaceutica ken ik die sector, zie je. De kankercellen zitten bij papa in het beenmerg en dat kan je niet wegsnijden of blijven bestralen. De slechte cellen zullen dus in z’n botten blijven zitten."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws