3 weken na geboorte van zoontje: Josje Huisman en haar partner Leon maken prachtig nieuws bekend

231114josjehuismanleoninstagram
Josje Huisman mocht in oktober haar tweede zoontje verwelkomen, haar eerste kindje met haar huidige partner Leon Tanate. Op Instagram hebben Josje en Leon nu ook bijzonder groot nieuws te melden.
Ex-K3'tje Josje Huisman en haar partner Leon Tanate zijn op 21 oktober de trotse ouders geworden van een zoontje, die luistert naar de bijzondere naam Dai Dai Saul. Hij is inmiddels al drie weken oud. Voor Josje is het haar tweede zoontje. Zo heeft ze al een zoontje uit haar relatie met Cle Gyimah, Kamari. 
Nu hebben Leon en Josje opnieuw zeer groot nieuws melden. Ze gaan namelijk samen met hun gezin verhuizen naar Antwerpen. Dat maakte Leon bekend op zijn Instagramverhaal. Hij is namelijk nog op zoek naar werk in Antwerpen.

Verhuis

"In december gaan we naar Antwerpen verhuizen! We zijn enthousiast om daar ons nieuwe leven te starten. Ik ga op zoek naar een toffe uitdaging op het gebied van fotografie, kunst en concepten. Als jullie iemand kennen in Antwerpen die op zoek is naar creatieve input, of gebruik wil maken van mijn ervaring, netwerk, visie, laat het me weten!", aldus Leon. Josje deelde het bericht ook op haar sociale media.
Instagram Stories (@josjecoos)
Instagram Stories (@josjecoos)